Ook als u graag actief bezig bent zijn er tal van mogelijkheden in de directe omgeving van onze camping.

Golfbad, Oss
In het Golfbad Oss kunt u een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het heerlijk warme water met een minimale hoeveelheid chloor. U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee Turkse stoomcabines of in het bubbelbad. Op vrijdagmiddag van 16.00 tot 20.00 uur is het Golfbad gereserveerd voor de jeugd: op de vrijdagmiddag/kindermiddag worden er waterspelletjes georganiseerd en is er iedere maand een discotheek!

Euterpelaan 1, 5344 CA Oss
0412-647575
www.golfbad.nl

 

Sportiom, s'-Hertogenbosch
Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch! Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen, schaatsen, squashen en lasergamen. Duik in het golfslagbad, geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. De schaatsbaan IceFun Sportiom is een leuke variant op de andere aanwezige schaatsbanen. Schaats bergopwaarts, door grotten heen en weer naar beneden! Lekker luieren kan ook: relax in de stoomcabine of ontspan onder de zonnebank.

Victorialaan 10, 5213 JE 's-Hertogenbosch
073 646 4646
www.sportiom.nl

 

Efteling, Kaatsheuvel
Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur. Loop met z'n allen door het Sprookjesbos of neem een boottocht door de verboden stad.

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
0416 53777
www.efteling.com

 

Hemelrijk, Volkel
BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark dat dit jaar alweer 30 jaar bestaat! In 1986 zijn Ton en Gerrie Derks begonnen met de exploitatie het strandbad 'Recreatieplas Hemelrijk'. In de jaren daarna is het park uitgegroeid tot een groot dag attractiepark. Het park is uitgebreid met een enorme binnenspeeltuin Zeeroversland, een achtbaan, een touwenparcours, Hemelaya, een strandbad, buitenspeeltuin Kinderland, een kinderkermis, een verkeersspeeltuin, een poppentheater en een oeverzwaluwwand.

Zeelandsedijk 34A, 5408 SM Volkel
0413 277000
www.billybird.nl